Kirjojen ja lehtien lukeminen ulkona on mukavaa näin kesällä. Kirjan sivu usein kuitenkin häikäisee auringon valossa ja apuun haetaan aurinkolaseja. Kun sinulla on käytössäsi tummuvat silmälasilinssit, ne tummuvat auringon valossa automaattisesti, eikä kirjan sivu enää häikäise. Kun on aika siirtyä auringosta sisälle, tummuvat linssit muuttuvat sisällä kirkkaiksi ja voit jatkaa lukemista ilman lasien vaihtamista. Tämä on vain yksi lukuisista tilanteista, missä tummuvien linssien käytännöllisyys tulee hienosti esille.

Kun valitset tummuvat linssit, sinun ei tarvitse kantaa mukanasi sekä aurinko- että silmälaseja, vaan molemmat ovat samassa parissa. Linssit tummuvat aurinkolaseiksi ulkona nopeasti. Sisälle tultaessa linssit alkavat kirkastua heti ja pienen hetken kuluttua linssit ovat jo kirkkaat. Tummuvat linssit lisäävät näkemisen miellyttävyyttä ja estävät silmien väsymistä. Ne myös suojaavat silmiä UV-säteilyltä ja haitalliselta sini-violetilta valolta.

Autossa tummuvia linssejä on myös saatavilla. Kun haluat käyttöösi mahdollisimman tumman sävyn aurinkoisella ilmalla, on valintasi autossa tummuvat linssit. Linssit toimivat aurinkolaseina autossa ja sisällä linsseissä on kevyt sävy.

Perinteisten tummuvien linssivärien kuten ruskean, harmaan ja vihreän rinnalle on saatu moderneja sävyjä. Ne mahdollistavat esimerkiksi linssin sävyn sovittamisen kehyksen sävyyn sopivaksi. Tummuvia linssejä on saatavilla myös peilipinnoilla. Saat siis räätälöityä tummuvilla linsseillä itsellesi trendikkäät silmälasit huippuominaisuuksilla!

Kysy lisää myymälästämme.

Hyödynnä nyt tarjouksemme:

Transitions -linssit kirkkaiden linssien hinnalla ostaessasi Essilor -linssit (ei Basix tai Ideal).

Tarjous on voimassa 1.7.-31.8.2019.