Piirustuskilpailu

Millaiselta näyttävät unelmiesi silmälasit?

Optikko Kirkassilmä järjestää piirustuskilpailun, jonka aiheena on Unelmieni silmälasit. Piirrä kuva unelmiesi silmälaseista ja tuo/lähetä piirros liikkeeseemme.

Kilpailu suoritetaan kahdessa ryhmässä; 6-9-vuotiaat ja 10-13-vuotiaat. Palkitsemme kolme parasta molemmista ikäryhmistä.

Piirtämisessä voit vapaasti käyttää haluamiasi piirustusvälineitä (värikyniä, vesivärejä, tusseja ym.). Kirjoita piirustuksesi taakse nimesi, ikäsi, osoitteesi sekä vanhempasi yhteystiedot (nimi, puhelinnumero). Voit kirjoittaa myös piirustuksen nimen, jos olet keksinyt sellaisen.

Kukin kilpailija voi osallistua kilpailuun yhdellä työllä. Huom! Piirustuksia ei palauteta. Osallistumalla kilpailuun ja toimittamalla piirroksen hyväksyt, että piirustuksesi voidaan pitää esillä Optikko Kirkassilmän myymälässä ja julkaista viestintäkanavillamme (internet, sosiaalinen media, sanomalehdet).

Kilpailuaika on 1.9.-29.12.2017. Voittajat julkaistaan Facebook-sivustollamme tammikuun 2018 aikana. Voittajille ilmoitamme myös henkilökohtaisesti. Onnea kilpailuun!

Piirrosten toimitus:

Forssa: Kartanonkatu 4, 30100 Forssa (postiosoite: PL 108, 30101 Forssa)

tai

Loimaa: Heimolinnankatu 14, 32200 Loimaa