Palvelut - ammattitaitoinen henkilöstö & laatutuotteet

Optikkopalvelut ja silmälääkäripalvelut

Meille on tärkeää, että näkeminen on miellyttävää kaikilla elämän osa-alueilla. Optikkomme ovat kouluttautuneet ratkaisemaan haastaviakin näkemisen ongelmia, joita aiheuttavat esimerkiksi päänsäryt tai kuivasilmäisyys. Silmänpohjakuvauksessa saamme lisätietoa silmän terveydentilasta ja tarvittaessa konsultoimme silmälääkäriä ja ohjaamme silmälääkärin vastaanotolle.

Piilolasi sovitukset

Lähes kaikkien silmälasikäyttäjien näkö on mahdollista korjata myös piilolaseilla. Nykyään on useita erilaisia linssivaihtoehtoja, joilla tarvittaessa voidaan korjata taittovirheiden lisäksi myös ikänäköä. Siksi kaikkien kannattaa ikään katsomatta kokeilla piilolaseja. Kaikilla optikoillamme on erityispätevyys piilolasien sovittamiseen. Tiivis yhteistyö piilolasivalmistajien kanssa takaa laajan valikoiman, nopeat toimitukset ja aina uusimmat ja mukavimmat piilolasiratkaisut. Useat kuukausi- ja kertalinssimerkit saat heti mukaasi suoraan varastostamme.

Työnäkö

Oikein määritetyt työlasit vähentävät merkittävästi työperäisiä sairauksia ja edesauttavat näin työntekijän hyvinvointia. Yleisimmät työnäkemisen tarpeet liittyvät näyttöpääte- ja toimistotyöhön tai tehdastyön vaatimiin olosuhteisiin. Meillä on vuosien kokemus kaikista työnäkemiseen liittyvistä silmälasiratkaisuista. Kaikilla optikoillamme on erityispätevyys työlasimäärittämiseen.

Lasten ja nuorten näöntutkimukset

Yhteistyössä neuvolan ja kouluterveydenhuollon kanssa huolehdimme myös lasten ja nuorten näkemisestä. Olemme sopimusoptikkoliike maksusitoumuksella myönnettäviin silmälaseihin Forssassa. Kouluterveydenhoitajan antamat lähetteet silmälääkärille kohdistetaan meidän silmälääkäreillemme sekä Forssassa että Loimaalla. Satu, Emmi ja Pauliina ovat perehtyneet lasten näkemiseen ja hoitolaseihin yhteistyössä Turun yliopistollisen keskussairaalan näköpoliklinikan kanssa.

Kuivien silmien tutkimus

Optikkomme tutkivat kuivasilmäisyyttä monin eri menetelmin. Käytämme apunamme muun muassa Terascope-tutkimuslaitetta, minkä avulla saamme tietoa kyynelnesteen tilasta ilman että silmään kosketaan. Kuivasilmäisyystutkimuksen avulla pystymme kohdistamaan hoidon sopivilla tuotteilla juuri oikeaan kohtaan.

Kotioptikko

Kaikki optikkopalvelut on mahdollista toteuttaa myös koti- ja hoitotiloissa. Tämä mahdollistaa myös liikuntarajoitteisille kattavan ja joustavan näönhuollon.

Reunahionta

Forssan liikkeemme yhteydessä sijaitsee oma reunahiomo, jossa valmistamme paikallisesti kaikkien Kirkassilmä-liikkeiden silmälasit. Linssien muotoon hionta ja asennus omalla pajalla mahdollistaa laadukkaan ja nopean toimituksen.

Värianalyysi

Kouluttautuneet värikonsultit tekevät yksilöllisen värikartoituksen, jonka avulla löytyvät parhaat sävyt niin silmälasikehyksiin kuin vaatetukseenkin.

                                                                                     Optikko Kirkassilmä

Kartanonkatu 4, 30100 Forssa
puh. 0207 698 950
forssa@kirkassilma.fi
Avoinna ma-pe 9.30 – 17.30, la 9.00 – 13.00

Heimolinnankatu 14, 32200 Loimaa
puh. 0207 698 954
loimaa@kirkassilma.fi
Avoinna ma-pe 9.00 – 17.00, la suljettu.