Golf, suunnistus, tennis, kalastus, veneily, juoksu, pyöräily..
Oli harrastuksesi mikä tahansa, voit varmistaa vaivattoman ja tarkan näkemisen omaan harrastukseesi sopivilla silmälaseilla.

Aikuisnäköisille on olemassa harrastuksiin sopivia moniteholinssejä. Niissä on huomioitu erityisesti harrastuksissa vaadittu laaja kaukonäöntarve. Katselu onnistuu luonnollisissa päänasennoissa ja voit näin ollen keskittyä vain tekemiseesi. Lähinäöntarve on huomioitu siten, että puhelimen, kartan tms. näkeminen onnistuu vaivatta.
Oikeanlaisilla linssien värisavyillä saadaan aikaan miellyttävä näkökokemus. Väreillä pystytään parantamaan kontrastia ja esimerkiksi golfissa maaston kaarevuuksien hahmottaminen sekä pallon lentoradan seuraaminen helpottuvat.

Ulkona liikuttaessa on tärkeätä muistaa silmien suojaaminen UV-säteilyä vastaan. Oikeanlaisilla laseilla vältyt haitalliselta UV-säteilyltä ja siniseltä valolta.

Miksi siis sinnitellä enää samoilla silmälaseilla kaikissa tilanteissa, kun saatavilla on eri tilanteisiin suunniteltuja ja näkemistä helpottavia ratkaisuja. Ethän käytä samoja kenkiäkään juoksupoluilla ja juhlatilaisuuksissa.